Kiállítás 2018.03.23. - 2018.04.15.
Jézus élete, … engedjétek hozzám a gyermekeket!

Jegyárak

Díjtalan belépés

Aknay János, ef Zámbó István és Tábori Csaba festőművészek képeiből

A művészek 21 bibliai téma alapján dolgoztak. A felkérés eredményeként Aknay János tizenkettő, ef Zámbó István tizenhét, míg Tábori Csaba huszonegy képet festett meg. A projektnek fontos célkitűzése volt, hogy a megvalósulást követően számos nagyobb városban, illetve kisebb településeken is találkozhasson a munkákkal a közönség.

A 18 megyeszékhelyen és 5 budapesti kerületben megrendezett kiállítássorozathoz gyermekrajzpályázat is kapcsolódott, melynek eredményeként mintegy 8 000 gyermekrajzot vizsgált be a zsűri. Az országos eseménysorozat végén, 2018. március 22-én Budapesten a Pesti Vigadóban, egy ünnepélyes záró kiállításra kerül sor, ahol a különböző helyszínek díjnyertes gyermekmunkái is bemutatásra kerülnek.

A megnyitón a festőművészek műveiről készült könyvet P. Szabó Ernő ajánlja a vendégeknek.

Helyszín

Vigadó A Főváros szívében található Vigadó termei külsős partnerek számára is igénybe vehetők. Legyen szó koncertről, kiállításról, bálról, konferenciáról, diplomáciai, protokolláris vagy üzleti jellegű reprezentatív eseményről, a Vigadó számos rendezvény méltó helyszínéül szolgálhat.